«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

«Готові захищати волю України»: у Києві біля військкомату вишикувалася велика черга, відео

Активно беруть участь у тренуваннях на випадок, якщо доведеться встати на захист своєї країни. Згідно з опитуванням, захищати свої землі зі зброєю в руках у разі військової агресії багато хто готовий.

Вдень 22 лютого біля військкомату Солом’янського району в Києві вишикувалася велика черга з українців різного віку. За словами чергового, відбувається «мобілізація у зв’язку з війною». Пише politeka.net

Про це на сторінці у Facebook повідомила киянка Людмила Янкіна.

«Ситуація під військкоматом. Людей дуже багато. Слова чергового «мобілізація у зв’язку з війною», – написала жінка.Під військовим комісаріатом Солом’янського району зібралося близько сотні чоловіків різного віку. Більшість — середнього віку, готових йти воювати за волю України. Втім, на відео видно і молодь, якій теж небайдужа доля країни.
Варто відзначити, що українці в соціальних мережах запустили флешмоб «Я залишаюся вдома». Крім того, вони активно беруть участь у тренуваннях на випадок, якщо доведеться встати на захист своєї країни. Згідно з опитуванням, захищати свої землі зі зброєю в руках у разі військової агресії з боку Росії готові майже половина українців.

Все буде Україна