«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Говорив від чистого серця, це мільйони доларів: як Віда і Вукоєвич прославили Україну

Завдяки відеозапису хорватських футболістів про гасло «Слава Україні» написали авторитетні видання світу

У зв’язку з цим рекомендуємо детально познайомитися з Домагоем Відою та Огнєном Вукоєвичем. Обидва спортсмени є колишніми гравцями київського «Динамо», а популярний ролик вони записали після перемоги над збірною Російської Федерації. Примітно, що скандал почали піднімати не самі хорвати, а самі росіяни, які оцінили його мало не як військове вторгнення.

«ФІФА прогнулася під Росію, під Путіна, під організаторів цього чемпіонату, щоб їм догодити. Виникали великі підозри, що Росія просто купила цей чемпіонат. І тепер, коли виникла ця ситуація. Логічно зіставити, що Росія каже ФІФА: “Народ, почекайте. Давайте якось відпрацьовувати гроші», – зазначив спортивний журналіст Костянтин Андріюк.

Після цього послідувала навала карикатур і шаржів по темі, а також обвал користувачами інтернет-мережі рейтингів ФІФА в соцмережі.

Не менш важливим є те, що про інцидент почали писати в міжнародній пресі. Так, провідні світові видання писали досить стримано, чітко і ясно. Завдяки цьому мільярдам футбольних фанатів детально роз’яснили, що таке «Слава Україні».

«Видно всім, що людина просто говорила від чистого серця. Не постановка. Не сценарій. І, звичайно, в комунікаціях це працює сильніше всього. Я думаю, що більше мільярда людей буде дивитися фінал. Можна прикинути скільки людей теоретично зацікавлені в події. Це побачили та почули. У грошах не беруся порахувати. Але це точно мільйони і мільйони доларів», – підкреслив директор рекламного агентства Ярослав Сердюк.

Джерело

Все буде Україна