«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гройсман пробив дно цинізму заявою про пенсії

Пафосна заява Гройсмана про підвищення пенсій на 61 гривню виглядає як насмішка над літніми людьми

Володимир Гройсман просто цинічно плює українцям в обличчя, гордо заявляючи про підняття пенсій. Збільшення виплат на 2 долари він виставляє, як величезне досягнення.

Про це написав блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці у Facebook. Він зазначив, що така заява вже навіть сміху не викликає, а цинізм, з яким зубожіння українців підноситься, як досягнення, просто не вкладається в голові.

"Кілька днів тому, Володимир Гройсман гордо заявив, що розмір мінімальною пенсії з 1 липня 2018 року підвищено на 61 гривню. З нинішніх 1 373 гривень - до 1434 гривень. Це вже навіть не смішно. Такий безмежний цинізм просто не вкладається в голові. Володимир Борисович, ви хоч уявляєте, як можна вижити на ці гроші. А точніше копійки. Так ви за один похід в ресторан витрачаєте в десятки разів більше. Мільйони українських пенсіонерів не живуть а просто виживають. Економлять буквально на усьому. Деякі з них просто забули смак м'яса і риби. Не кажучи вже про так улюблений вами шоколад", - написав блогер.

Пафосна заява Гройсмана про підвищення пенсій на 61 гривню виглядає як насмішка над літніми людьми, зазначив блогер і нагадав, що рівень розвитку держави визначається відношенням до дітей і старих людей.

"А наш рівень на превеликий жаль знаходиться на самому дні", - резюмував він.

Джерело

Все буде Україна