«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Я ні за яких умов не віддам за нього свій голос”- Гриценко розповів, кого він не хоче бачити на посаді президента України

Якщо чинний Президент України Порошенко залишиться при владі, то шансу для України немає.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це Анатолій Гриценко повідомив в інтерв’ю “Українській правді”.

Говорячи про те, за якого президента, Петра Порошенка чи Володимира Зеленського, у України буде більше шансів, політик сказав: “Ситуація критична. Її можна вирішити, але треба діяти швидко і ефективно”.

“Виборів два: Порошенко або Зеленський.  Я не бачу жодного шансу для країни при збереженні Порошенко при владі. Він – вбивця шансу, він убив за ці п’ять років. Я не хочу, щоб країна ще п’ять років жила в режимі корупції , тотальної фальші і мародерства. Я ні за яких умов не віддам за нього свій голос “, – сказав він.

Що стосується Зеленського, то, як зазначив Гриценко, він ще не визначився.

“Люди питають, але я попросив дати мені ще тиждень часу. Ось у мене зараз була розмова з Володимиром Зеленським. Я хочу розібратися і зрозуміти для себе, що це за людина. Ми не знайомі, вживу ніколи не перетиналися. Кілька разів говорили по телефону . Щоб до кінця зрозуміти людину, його наміри, плани, яка команда прийде, ми домовилися, що найближчим часом зустрінемося, проведемо очі в очі розмову “, – повідомив політик.

Все буде Україна