«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Я сам батько 2 дітей, я розумію це горе… ” Поліцейський з Переяслав-Хмельницького взяв слово у суді

Сьогодні, 4 червня, Голосіївський суд Києва взяв під варту на два місяці без можливості внесення застави підозрюваного у вбивстві п’ятирічної дитини під Києвом поліцейського Івана Приходька.

 

Про це сказала суддя Наталія Чередніченко, передають Українські Новини.

Вона задовольнила клопотання прокуратури й обрала підсудному запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб. Клопотання захисту про звільнення підозрюваного під домашній арешт суд відхилив.

Після арешту Приходька суд приступив до обрання запобіжного заходу для другого фігуранта справи – поліцейського Володимира Петровця.

Раніше справу про загибель хлопчика під Києвом перекваліфікували на умисне вбивство.

Підозрюваний у вбивстві 5-річної дитини Кирила Тлявова поліцейський Іван Приходько заперечує провину.

Про це він сказав на засіданні Голосіївського районного суду Києва. Поліцейський заперечує, що стріляв у напрямку дитини.

“Я сам батько 2 дітей, я розумію це горе… Прошу розібратися в цій ситуації… Я не стріляв у тому напрямку”, – заявив підсудний.

Він просить суд не поміщати його під варту.

Адвокат Приходько заявив суду, що сторона звинувачення не довела причетність його підзахисного до цього злочину.

Зокрема, він зазначив, що в матеріалах суду говориться, що свідок злочину за прізвищем Кривошея також здійснював постріли, але йому не повідомлено про підозру.

Захисник просить провести додаткові слідчі експерименти, щоб визначити, хто саме з фігурантів справи скоїв смертоносний постріл.

Все буде Україна