«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

«Я звернуся до всіх»! Тимошенко зробила термінову заяву!

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко вважає, що керівництво НБУ треба було змінити ще рік тому. А також змінити фінансову стратегію в інтересах вітчизняної економіки. Про це вона заявила в ефірі програми «Право на владу».

При цьому Тимошенко озвучила дані звіту, оприлюдненого нібито українськими фінансистами, банкірами і вченими, в якому детально проаналізовано діяльність керівництва НБУ за останні шість років.

«Висновок цього документа дуже простий – Національний банк України перетворено на інструмент знищення економіки країни, соціальної політики, Національний банк перетворився, по суті, в інструмент ліквідації незалежної держави», – зазначила Юлія Тимошенко.

Голова партії зазначила, що буде ініціювати створення парламентської слідчої комісії “для розслідування злочинів, які здійснювалися керівниками Національного банку”.

«Я звернуся до всіх лідерів фракцій для того, щоб зробили ТСК, запросили всіх банкірів, яких по суті знищили за ці роки, запросили експертів і повністю розклали те, що відбувалося в Нацбанку за останні шість років, на молекули й атоми. Якщо не робиться аудит державний, то треба, щоб парламент зробив цей аудит », – підкреслила Юлія Тимошенко.

Отримані в результаті розслідувань документи, заявила лідер партії, будуть передані в Службу безпеки України.

Джерело

Все буде Україна