«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Ядерна тріада": Путін спробував налякати світ "суперпотужною" зброєю РФ

Президент РФ Володимир Путін заявив, що Росія має новітню зброю, аналогів якій немає в світі, і яка змусить задуматися тих, хто "звик до мілітаристської риторики".

 

Про це він сказав на розширеній колегії Міноборони РФ, передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

За його словами, в Росії створено "серйозні, проривні кроки" у розвитку новітньої, що не має аналогів в світі, зброї. "Наші нові системи, сподіваюся, змусять замислитися тих, хто звик до мілітаристської і агресивної риторики", - заявив Путін.

При цьому він підкреслив, що новітнє озброєння Росії "зміцнює баланс сил, а значить і стабільність у світі". Також президент РФ похвалився зрослою підготовкою військових і заявив, що вони "повинні постійно, з року в рік, піднімати планку, діяти не за шаблоном".

"Помітно зміцнилася і ядерна тріада, яка грає ключову роль в збереженні глобального паритету", - похвалився він. Крім того, Путін зажадав швидше оснащувати російську армію сучасним озброєнням, здатним до подолання перспективних систем ПРО. Він розповів про початок серійного виробництва і постачання у війська ракетного комплексу глобальної дальності "Авангард", а також про успішні випробування "Сармата", гіперзвукового авіакомплексу "Кинджал", а також відпрацювання практичного застосування бойових лазерних комплексів "Пересвет". Путін заявив, що Росія повинна продовжувати курс на розвиток армії і флоту, а також зберігати високі темпи військового будівництва останніх років.

Все буде Україна