«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Як дізнатися, хто навів порчу: 3 ефективні способи

При бажанні кожна людина може розпізнати порчу, а найголовніше – дізнатися, хто її навів. У цьому вам допоможуть три дуже дієвих способу

З давніх часів ритуали наведення псування і пристріту користувалися особливою популярністю. У наш час багато людей роблять різні обряди, здатні зруйнувати біополе людини, а іноді і його життя. Володіючи знаннями, які допоможуть вирахувати того, хто навів на вас порчу, можна раз і назавжди позбутися від негативного впливу, а заодно і покарати кривдника. Пише - dailyhoro.ru

Спосіб перший: обряд з ключами

Щоб зрозуміти, хто саме навів порчу, необхідно провести цей ритуал. Для нього буде потрібно кілька старих ключів, бажано з іржею, і каструля. Наповніть каструлю водою і, довівши її до кипіння, киньте в неї все ключі. Після цього прочитайте спеціальні слова:

«Хто посмів (ваше ім’я) образити, у того повна хата буде чортів. Чи не буде цій людині умиротворення і радості від життя, а диявол ніколи не залишить його в спокої. Амінь ».

На наступний день чекайте незваного гостя: ймовірно, це саме та людина, яка навела порчу.

Спосіб другий: ритуал з цвяхом

Даний обряд вважається дуже ефективним, але його виконання вимагає особливої ​​обережності. Щоб самостійно дізнатися, хто ж навів порчу, слід знайти дуже старий цвях, найкраще принесений з вулиці. Залізний цвях вбийте в поріг будинку, читаючи спеціальні слова:

Нехай з’явиться мій ворог і зловмисник прямо на поріг свого дому через три дні, а якщо не прийде – біда до нього тут же в будинок увійде».

Людина, який навів на вас порчу, прийде, навіть якщо ви його не запрошували. Ви відразу дізнаєтеся його, так як через виконаного вами ритуалу з цвяхом його буде долати втома і хандра.

Спосіб третій: обряд зі свічками

Принесіть з храму пару церковних свічок. Перебуваючи вдома, одну з них запаліть, а другу зламайте навпіл, поклавши на тарілку. Воском з першої свічки капніть на дві половинки і прочитайте слова:

«Стань до мене, гість непроханий, що обрушилися на себе всі злодіяння, що зробив, і сам від них постраждав. Як ти бажаєш мені зла, так і тобі це все відгукнеться ».

Коли свічка догорить, залиште дві зламані половинки на тарілці на всю ніч. На ранок ваш кривдник може з’явитися на ваш поріг.

Все буде Україна