«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“ЯК ПРИЇХАЛА, ТАК ЗВІДСИ І ПОЇДЕШ”: У КРИМУ ЗРІЄ БУНТ ПРОТИ РОСІЯН

Жителі Криму вже не можуть терпіти хамство і нахабство росіян котрі приїхали на півострів і відкрито висловлюють невдоволення поведінкою “братів” в соціальних мережах.

Кримчани все частіше виступають проти громадян РФ і радять їм їхати туди, звідки вони приїхали. При цьому на адресу багатьох росіян часто звучить слово “бидло”, передає “Діалог.UA”.

Через чотири роки після окупації кримчани запевняють, що це росіяни приєдналися до Криму, а простих жителів півострова ніхто не питав. “Референдум”, як запевняють місцеві, вони не відвідували, його окупанти провели для галочки.

Блогер "Кримський бандерівець" в Twitter привів скріни коментарів, за якими видно справжнє ставлення кримчан до жителів РФ.

“Ненависть севастопольської в*ти до тих що понаїхали зростає.” Ви до нас приєдналися, нас ніхто не питав, це ваше рішення було “.” Нас так-то особливо теж не питали “, – підписав такими словами блогер скріни.

Жителі Криму констатують, що серед приїхавших на півострів росіян багато понтовітих людей із завищеною самооцінкою. Вони показують свій гонор, вважають себе богами і царями, яких повинно обслуговувати місцеве населення.

Джерело

Все буде Україна