«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Якби він відразу це зрозумів”: Савченко жорстко пройшлася по Зеленському і чинній владі. “Потрібно міняти команду!”

Екс-народний депутат Надія Савченко все частіше в ефірі українських телеканалів критикує президента Володимира Зеленського та діючу владу.

Нещодавно вона назвала головну помилку, яку, на її думку, допустив Зеленський, ставши президентом.

Савченко переконана, що Володимиру Зеленському висловили таку довіру, яке може отримати тільки диктатор. Якби він відразу це зрозумів і відразу почав цим користуватися правильно з перших кроків, то мав би досі колосальну, величезну підтримку. Як відомо, рейтинг президента за рік його правління істотно впав. За останнім соцопитуванням в червні, Володимиру Зеленському не довіряє майже 50% українців, при тому, що на виборах президента його підтримали 73% українських громадян.

“Якщо б він відразу почав жорстко діяти щодо тих, кого не люблять люди, Зеленському б всі провали пробачили. Це був варіант Саакашвілі в Грузії, адже він так і починав, коли були заповнені тюрми політичними опонентами, корупціонерами, тими, хто заважав працювати. Нічого страшного, що Європа кричала про політичні переслідування, головне, що народу це було потрібно і це подобалося населенню. Великий привіт Європі, нехай розбирається разом з США зі своєю внутрішньою ситуацією”, – зазначила Савченко.

Надія Савченко вважає, що Зеленський повинен поміняти свою команду, і починати щось змінювати в країні, замість того, щоб смішити народ, що він продовжує робити на посаді президента.

Все буде Україна