«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Якщо після цієї його мови, йому нічого не буде в законному порядку, то Україна пропала”: в Мережі обурені виступом Мураєва

Послухайте, що говорить Мураєв – він називає тих, хто захистив Україну від російської агресії в рядах ВСУ неонацистами, він розпалює ненависть, він закликає до порушення територіальної цілісності країни. Якщо після цієї його мови, йому нічого не буде в законному порядку, то Україна пропала. Собака сутула, сподіваюся після твоїх слів про “Свої історичні цінності і свої культурні особливості …”, тобі покажуть ці “цінності” у всій красі.

Євгеній Володимирович Мураєв — український політик, депутат Харківської облради двох скликань, народний депутат України VII і VIII скликань.

Член комітету ВРУ з питань податкової та митної політики від Опозиційного блоку (раніше — Партія регіонів). З 3 червня 2016 позафракційний.

Відомий українофобськими та проросійськими поглядами. Колишній голова політради партії «За життя», згодом — керівник партії «Наші» (обидві партії орієнтовані на «зближення» України з Росією). Завдяки протекції голови фракції Опозиційний блок у Верховній Раді Вадима Новинського став іподияконом митрополита Бориспільського Антонія (Паканича) Московського Патріархату в Україні.

Джерело

Все буде Україна