«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Якщо Садовий - Ной, то ми - худоба?": Реакція соцмереж на львівський потоп

Напередодні Львів, в тому числі історичний центр міста буквально пішов під воду. Причина - масштабна злива. Про те, як реагували на події місцеві жителі - читайте далі.

У п'ятницю ввечері у Львові пройшла коротка, але в той же час масштабна злива, за підсумками якої частина міста опинилася фактично під водою. Її рівень місцями сягав метрової висоти. Через це в місті зупинився громадський транспорт (з якого пізніше вивели більше сотні людей), а для ліквідації наслідків стихії було створено спеціальний оперативний штаб.

Власне, думки користувачів Facebook - нижче.

Тетяна Могінська: Господарник Львова Андрій Іванович садовий усім кричить в єрихонські труби про те, який він гевпопейський мер, як важко працює і багато робить для міста. А це реальність. Хіт!!! Від Сергій Сухомлин " ОЙ У ЛЬВОВІ...ФАЙНІМ МІСТІ ЛЬВОВІ...ПО БРУКІВЦІ І ДОРОЗІ ПЛАВАВ МЕР САДОВИЙ....А З БУСІКІВ БОГДАНІВ ...РЯТУВАВ ДІТЕЙ ЕМЧЕЕСНИК МОЛОДИЙ!!!!" .

Oleh Leontiev: Зливна каналізація забита піском, якого сотні тон висипали взимку на сніг. Навесні його розносило вітром, потім - ним забило стоки, які ніхто не чистив. А, Садовий, тим часом - намилився в президенти. Господарник...

Mykhaylo Pozhyvanov: Кличко, Садовий. Хто наступний, на політичному майбутньому кого злива поставить крапку?

Yanna Vasylivna: Андрій Садовий поясніть народу що то в нас за файне місто Львів???? Lviv Town Hall Управління комунальної власності Львівської міської ради Управління Лмр Це вже вкотре таке!!!!

Paul Lemberg: Андрій Садовий сходив до сповіді, до вітру, і рушив у передвиборчий тур де Юкрейн: Ужгород, Краматорськ, Запоріжжя... Тим часом стихія розпоясалася, бо ливнева каналізація не чищена від доби Ясновельможного Цісаря... Багатий досвід керування містом Лева має лідер "Садонемочі"... Час у президенти!

Джерело

Все буде Україна