«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

ЯКЩО УКРАЇНЦІ ХОЧУТЬ НАЖИТИ ПРОБЛЕМИ, НЕХАЙ СПРОБУЮТЬ: У ДЕРЖДУМІ ЗАКОТИЛИ ІСТЕРИКУ ЩОДО ПЛАНІВ СБУ

В українському Херсоні спецслужби мають намір заарештувати кримське судно “Механік Погодін”. Держдума РФ в люті загрожує наслідками.

Про скандал з “Механіком Погодіним” передає “Рамблер”.

Арешт “Механіка Погодіна” анонсував представник президента України в Криму Борис Бабін. Він зазначив, що компанія-власник “загриміла” в “чорний список” українського Радбезу, а її судно планує заарештувати СБУ. Він запевнив, що уникнути кримінальної відповідальності колаборантам не вдасться.

У Держдумі тут же закотили з цього приводу істерику. Депутат Держдуми Леонід Калашников навіть вибухнув погрозами.

“Нехай спробують. Отримають проблеми”, – заявив член путінського режиму, уточнивши, що у РФ є чим відповісти, і це буде набагато жорсткіше, ніж скандал з “Норд”. Крім того, він визнав, що терор суден в Азовському морі – це помста за арешт “Норд”.

«Нехай спробують, затримають. Вони затримали «Норд» і зараз мають масу проблем з доглядом судів в Азовському морі. Затримають це судно – приймемо ще заходи. Я з приводу «Норд» отримав відповіді і від Мінрічфлоту, і від прикордонників. Я задоволений їхніми діями. Якщо українці хочуть далі наживати проблеми, нехай наживають на здоров’я. У нас є чим відповісти. Якщо українці це зроблять, матимуть проблеми “», – сказав він.

Все буде Україна