«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Яніна Соколова: Я доведу цю справу до кінця. Як би влада не хотіла її злити. Місяць тому я опублікувала пост про директора-корупціонера інституту раку..

Я доведу цю справу до кінця.

Як би профільна влада не хотіла її злити.

Місяць тому я опублікувала пост про директора-корупціонера інституту раку. Яка виживає з інституту всіх, хто не бере участі у її корупційних схемах.

Нагадаю Вам. Ось цей пост від 12 вересня 

Одразу після цього посту мені подзвонив радник міністра охорони здоров‘я Zoryana Skaletska Dmitry Raimov і запросив на зустріч із міністром.

Я пояснила своє бачення ситуації і свої спостереження, отримані у процесі лікування у Національний Інститут Раку

Мені було обіцяно взяти справу під особистий контроль.

З тих пір минуло півтора місяця.

Інституту призначили аудит.

І з цього почався сюр…

По-перше, голова службової комісії за результатами аудиту(велкам ту юкрейн) одночасно і голова тендерного комітету НІР. Ну тобто пан Ткаченко інспектує те, до чого сам причетний.

По-друге. Комісія зі службового розслідування працює більше 2 місяців, що перевищує гранічний термін згідно законодавства. Де результат?

По-третє. Головний лікар Андрій Безносенко, який якраз і є реформаторським крилом інституту і весь час переслідувався директоркою через небажання брати участь у корупційних схемах директорки і Ко, відсторонений від посади весь цей час без будь яких пояснень. Директор – ні.
Аудит Міністерство охорони здоров’я України завершився 1.10.19 і публічно МОЗ НЕ оголосив про прийняті управлінські рішення.

Запити журналістів вони відкидають. Мовляв, не публічна інформація. Я набрала міністра аби дізнатися чому і як. Пані Зоряна трубки не взяла. Натомість ввечері написала смс, де запропонувала мені писати листи у прес-службу МОЗ. І дала контакт людини, з якою спілкується преса. Всі запитання до неї . Хоча ще місяць саме цей міністр у власному кабінеті просила мене допомоги розібратися. І обіцяла тримати у курсі.

Керівником НІР створена комісія за результатами аудиту, до складу якої(увага), увійшли усі посадові особи інституту які відповідають за протизакону роботу НІРу за останній час. Створена ситуація коли відповідальні за незадовільну роботу Національного інституту раку у 2019 році уповноважені керувати службовим розслідуванням щодо своєї ж роботи і тому мають реальний конфлікт інтересівї, що унеможливлює об’єктивне службове розслідування. Сюр, чи не так?

Рішення про перекладення відповідальності на інших осіб інститу вже написано.

І найцікавіше, друзі! ‼️

Директор інституту!

Та сама корупціонер, про якого я писала у пості 18 вересня Олена Колесник виходить з лікарняного 4 листопада. І оп! Знову на посаді!

На лікарняному вона була під час всього етапу розслідування…Зручно, правда?
Я закликаю Президента Володимир Зеленський і антикорупційні органи вжити заходів щодо наведення ладу в найбільшому інституті по лікуванню онкології в Україні.

Дати можливість реформаторам закладу розвивати лікарню і звільнити нарешті інститут від покидьків, які наживаються на чужому горі.

А Вам друзі, дякую за підтримку і поширення посту

Яніна Соколова

Все буде Україна