«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Єгор Фірсов: “Зеленський не відповідає за повернення сепаратистів і зрадників, а ті, хто п’ять років зливав і розвалював справи проти них”

На думку Єгора Фірсова, Володимир Зеленський не має ніякого відношення до повернення в Україну зрадників і сепаратистів. Про це екс-нардеп пише усвоєму блозі на фейсбуку:

“Подивився фотографії зі з’їзду партії Бойка, а там усі знайомі обличчя. Звичайно ж, Неля Штепа, якій минулася зрада України і яка тепер збирається до парламенту ухвалювати для нас закони. А також її колега, мер-сепаратист із Дружківки Валерій Гнатенко. Людина, яка навесні 2014-го відкрито співпрацювала з російськими бойовиками Ігоря Гіркіна, але, на відміну від Штепи, не провела в СІЗО жодного дня.

Складно пригадати, скільки разів за минулі п’ять років я писав про цих людей, підкреслював необхідність притягнення їх до відповідальності. Ми проводили пікети під будівлею СБУ та Адміністрацією Президента. Але все виявилося марним. П’ять років СБУ і ГПУ старанно розвалювали їхні справи і зрештою допомогли злочинцям уникнути відповідальності.

Зараз я бачу, як обпечені прихильники колишнього президента льотають по Facebook із вигуками “Реванш! Реванш!”, і дивуюся їхньому цинізму. Реванш відбувся вже давно і його було здійснено руками Порошенка, Шокіна, Луценка, Грицака і тих, хто весь цей час потакав у них на підспівуванні. І весь цей час негідники старанно вдавали, що нічого не відбувається. А те, що ви бачите зараз, – це логічний фінал реваншу.

Коли відмазана Луценком і Порошенком сволота полегшено скинула вишиванки й повернулася до улюбленої риторики, до розпалювання українофобських настроїв, ворожнечі та ненависті. І яким би поганим чи гарним не був Зеленський, відповідальним за цю ганьбу є не він, а ті, хто п’ять років зливав і розвалював справи зрадників, які розпалювали кровопролиття на Донбасі.” – пише Фірсов.

startko.co.ua

Все буде Україна