«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Євробляхер" вигадав нову схему ввезення авто: тепер ризикує сісти надовго

Йому пред'явили серйозні обвинувачення


"Євробляхер" вигадав нову схему ввезення авто: тепер ризикує сісти надовго
Співробітники Державної прикордонної служби України викрили схему незаконного ввезення в Україну транспортних засобів з іноземною реєстрацією (в народі -"євробляхи").

Передає прес-служба ДПСУ.


"Співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби задокументували факт використання підроблених контрольних талонів для проходження прикордонно-митного контролю з боку двох громадян України, які діяли між собою за попередньою змовою з метою уникнення проходження контрольних процедур у пункті пропуску "Рава-Руська", – кажуть у прес-службі.

При виїзді з пункту пропуску водій Ford з українською реєстрацією, пройшов прикордонно-митне оформлення і передав талон з відповідними відмітками чоловікові, який слідував на Honda з англійської реєстрацією. Перед цим чоловік стер з документів власні дані і ввів інші.

"щодо чоловіків складено протоколи про адміністративні правопорушення передбачені статтею 202 Купап (Порушення режиму в пункті пропуску через державний кордон України)", – передає ДПСУ.
За фактом в Національну поліцію направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 358 Кримінального Кодексу України (підробка документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

Джерело

Все буде Україна