«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Ігор Мосійчук: “Крутий поворот! Нічого не скажеш… І це за 4 дні до Нормандських переговорів”

В офісі глави політради партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктора Медведчука проходять слідчі дії. Про це в коментарі РБК-Україна повідомила прес-секретар Служби безпеки України Олена Гітлянська.

Гітлянська зазначила, що СБУ поки не може сказати в рамках якої кримінальної справи проводяться слідчі дії.

“Це проводяться не обшуки, а інші слідчі дії”, – зазначила вона.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що знає інформацію про фінансування партії “Опозиційна платформа – За життя”, одним з лідері якої є Віктор Медведчук. Тоді президент заявив, що “буде дуже гучна історія, яка погано закінчиться”.

Ще до цього Зеленський заявив, що не дозволить Віктору Медведчуку монополізувати телебачення.

Нагадаємо, у лютому цього року Генеральна прокуратура України внесла відомості про вчинення Віктором Медведчуком кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.110 КК України та ч.1 ст.111 КК України, – посягання на територіальну цілісність і недоторканість України та держзради.

Медведчук на партійному з’їзді 29 січня 2019 року у Києві заявляв про необхідність утворення так названого “автономного регіону Донбас” з утворенням власного парламенту та уряду, а також про закріплення такого статусу в Конституції України.


“За чотири дні до початку Нормандських переговорів і зустрічі президента Зеленського з Путіним, СБУ проводить обшук в офісі кума Путіна – Віктора Медведчука! Крутий поворот! Нічого не скажеш…” – коментує у своєму Телеграм-каналі новину екснардеп Ігор Мосійчук.

Все буде Україна