«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Ихтамнет". Росія відмовляється говорити про загиблих: Комітет солдатських матерів "завалений" зверненнями

У Росії надалі відмовляються говорити про тисячі загиблих в Україні російських солдат. Це відбувається попри те, що Комітет солдатських матерів "завалений" зверненнями російських мам.

Росія не підтверджує й не спростовує інформацію російської сенаторки Людмили Нарусової, вдови Анатолія Собчака та матері Ксенії Собчак. Вона повідомила, що з сотні солдатів живими залишились 4.

Росія не підтверджує факт загибелі солдатів в Україні

Російська сенаторка Людмила Нарусова, вдова Анатолія Собчака ("хрещеного батька" Путіна) і мати Ксенії Собчак розповіла про російських військовослужбовців, які гинуть в Україні, – мовиться у повідомленні.

Зокрема вона розповіла, що Росія відправила до України призовників, яких або змушували підписувати контракти, або взагалі робили це за них

"З роти зі 100 солдатів вижили четверо. Військове відомство відмовилось підтверджувати або спростовувати цю інформацію", – повідомила Нарусова.

Вона додала, що Комітет солдатських матерів "просто завалений" дзвінками та листами матерів, що втратили зв'язок з дітьми, яких відправили воювати з українцями.

Все буде Україна