«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Його вже видворили, а він повернувся: у Києві впіймали "злодія в законі"

Раніше у травні 2018 року чоловікові заборонили вїзд в Україну на 3 роки

Працівники поліції Київської області затримали "злодія в законі" із кримінальним прізвиськом "Дато Агджабединський". Про це у Facebook написав перший заступник глави Нацполіції – начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін.

"Вчора ввечері працівники поліції Київської області затримали "злодія в законі", 1985 року народження, кримінальне прізвисько "Дато Агджабединський". Цей "турист" затримувався й раніше правоохоронцями Києва та Львова в травні поточного року, та по ньому вже приймалося рішення про видворення з території України із забороною в’їзду на 3 роки. Але він знов прибув до нашої країни, і він тут такий не один виконавець завдань ФСБ: десь ховаються такі гастролери, як "Нодар Руставський", "Антимос", "Паата Кутаїський", "Лаша Сван", "Куцу" та ін", – написав Аброськін.

Він також сказав, що практично кожному із "злодіїв у законі" заборонений в'їзд до України.

"Ми їх затримуємо, поміщаємо згідно з рішенням суду до пунктів тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, але потім нове рішення апеляційної інстанції - і їх звільняють, бо це ж "негуманно", – написав Аброськін.

Він також висловив переконання, що "якщо когось і не зможемо посадити за ґрати, то точно зробимо все від нас залежне, аби викинути геть із нашої країни; іншого шляху не існує".

Джерело

Все буде Україна