«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Історія-вогонь: киянин намагався спалити машину, але трохи не розрахував

Чоловік намагався помститися своєму знайомому

У середу, 1 серпня, в Києві на вулиці Золотоношській (Голосіївський район) повинен був статися потужний такий акт помсти: чоловік зібрався спалити авто свого знайомого, але щось не підрозрахував і в результаті став жертвою себе самого. Машину-то він встиг підпалити, але, зробивши необережний рух, загорівся і сам.

Як повідомляє портал Рoliteka, про це йдеться в повідомленні прес-служби столичної Національної поліції.

Коли патрульні приїхали на місце події, то виявили поруч з обгорілим автомобілем годинник і взуття палія, який встиг накивати п'ятами куди подалі. Вистежити розумника допоміг службовий собака, який привів поліцейських до будинку, де зловмисник вирішив сховатися.

"У дворі приватного будинку оперативники затримали чоловіка з опіками рук. Ним виявився 32-річний уродженець Херсонської області, який раніше відбував покарання за різні злочини. Два роки тому він звільнився з місць позбавлення волі", - розповів Олег Волошин - глава Голосіївського управління поліції.

Як з'ясували правоохоронці, напередодні власник авто посварився з родичем підпалювача, після чого той купив каністру бензину і пішов відновлювати баланс справедливості у Всесвіті.

"Палію оголошено про підозру за частиною другою статті 194 ("Умисне знищення або пошкодження майна") Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі", - повідомили копи.

Джерело

Все буде Україна