«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Юрій значення та походження імені, що означає ім’я Юрій?

У цій статті ви знайдете відомості про значення імені Юрій, його походження, історії, дізнаєтеся про варіанти тлумачення імені.

Зодіак Юрія — Стрілець
Планета — Юпітер
Колір імені Юрій — блакитний
Сприятливий дерево — тополя
Заповітне рослина Юрія — конвалія
Покровитель імені Юрій — білий бик
Камінь-талісман Юрія — смарагд
Що означає ім’я Юрій: хлібороб (ім’я Юрій грецького походження). Існувала і давньоруське ім’я Юрик — жвавий, рухливий.

Коротке значення імені Юрій: Юра, Юрочка, Юроньку, Юрасик, Юрастік, Юрушка, Юрочек, Юран, Юраша, Юрах, Юреня, Юрчень, Юка, Юша.

По батькові імені Юрій: Юрійович, Юріївна.

День ангела імені Юрій: Ім’я Юрій двічі на рік відзначає іменини:

6 травня (23 квітня) — Св. Великомученик Юрій Змієборець — воїн; під час гонінь на християн оголосив себе послідовником Христа; викривав царя-язичника в лукавстві і після великих мук був обезголовлений в 303 р
9 грудня (26 листопада) — новомученик Георгій Хиосский постраждав від турків в 1807 р
Прикмети імені Юрій: Св. Юрія благають про захист дівчат і заступництві всім сільським роботам. 6 травня — Юрій Змієборець, Юрій хоробрий: Юрій на поріг весну приволік. Юр’єва роса від пристріту, від семи недуг: катаються по росі, щоб отримати здоров’я. Цей день — свято пастухів: Св. Юрій і сам, невидимо для людей, виїжджає в поле на своєму білому коні і пасе худобу, охороняючи його від звірів, над якими він теж панує. 9 грудня — Юрій холодний. Юрій зимовий — повелитель вовків: ніяку скотину звір без його веління не зачепить, бо кажуть: Що у вовка в зубах, то Юрій дав! — і кидають вовкам худу овечку. На Юрія осіннього змії — іменинниці; ні грішних, ні святих не пошкодують, тому ніяк не можна в цей день в ліс ходити!

Позитивні риси імені Юрій: Цілеспрямованість, товариськість, допитливість, прагнення до самоствердження. Юрій прагне до спілкування з цікавими людьми, намагається отримати від них життєвий досвід, знання. Він незлопам’ятний, здатний пробачити образу.

Негативні риси імені Юрій: Надмірна захопленість, зазнайство. Чоловік з ім’ям Юрій виявляється невитриманою, якщо хтось надумає перешкоджати йому або спробує використовувати його в своїх цілях. Здатний на необдумані вчинки.

Характер імені Юрій: Юрій спокійний, шляхетний, стриманий, розважливий — у нього вражаюче самовладання! Однак при цьому манери артистичні — він взагалі актор по натурі, життя для нього — сцена, люди — зал для глядачів. Ім’я Юрій — філософ і воїн в одній особі, дуже завзятий, сміливий, здатний досягти в житті багато чого. В любові йому довго не щастить, до жінок він ставиться поблажливо і недовірливо, проте, зустрівши свою єдину, він вже не відступиться від неї, особливо якщо і вона позіхати не буде: адже ім’я Юрій — істота непередбачувана, за ним потрібне око та око!

Мовчазний, стриманий, постійний в своїх поглядах. Значення імені володіє чіпким і гнучким розумом, кмітливістю, кмітливістю. Критичний, сприйнятливий до всього нового, легкий на підйом, рухливий. Чоловік з ім’ям Юрій до лідерства не прагне, пробивна сила і напористість йому не властиві.

Це світлий, душевно багата людина, веселий і товариський. Ім’я Юрій добре проявляє себе в будь-якій професії і на будь-якому керівній посаді. У нього філософський тип мислення, різнобічні інтереси, він рідко замикається в межах своєї професії. Ім’я Юрій аристократичний, якщо ви стикалися з в натовпі і будь-якої компанії. Однолюб. Чоловік з ім’ям Юрій не схильний до несподіванок. У любові — з жінками зазвичай ніжний, не в змозі їм відмовити.

Йому важливо знайти жінку, яка знає собі ціну, що стоїть на одній з ним щаблі соціальних сходів. Полюбив, ім’я Юрій кружляє обраницю увагою і теплом. Сімейне життя протікає спокійно і щасливо, навіть кілька монотонно. Дуже прив’язаний до дітей, а потім і онукам. Для Юрія дуже важливі інтереси і благополуччя сім’ї. Дбайливо ставиться до свої батьків, особливо до матері. Допомагає дружині в домашніх справах. Його дружина добре ладнає зі свекрухою.

Вибір професії по імені: Юрію не дають спокою таємниці світобудови. Він може проявити себе як геолог, біолог, археолог, інженер-конструктор. У імені Юрій розвинений дар слова. Він може займатися викладацькою діяльністю. Серед Юріїв багато талановитих людей мистецтва, видатних полководців.

Бізнес і кар’єра Юрія: Фінансове становище Юрія нестійкий.

Любов і шлюб Юрія: Жінці легко з Юрієм тільки на першому етапі знайомства. Він влюбчів і не відрізняється сталістю, хоча любить дітей і піклується про сім’ю. Вдалий шлюб імені з Варварою, Вірою, Галиною, Наталею, Ніною, Світланою. Важкі відносини імені можуть скластися з Адою, Ганною, Ларисою, Маргаритою, Мариною, Раїсою.

Здоров’я і таланти імені Юрій: Юрій — товариський, веселий, завжди оточений однолітками, але натура незалежна, рідко потрапляє під чиєсь вплив. Як особистість він формується в дитинстві, далі змінюється мало. В юності Юрій дорослого нічим не відрізняється, може бути, тільки простіше і добріші. Дуже любить спорт — ковзани, лижі, футбол — той, що не в приміщенні, а на повітрі.

Ім’я Юрій дуже компанійський, любить велике веселе суспільство, але єдиний душевний друг буває рідко. Юрій темпераментний, але в емоціях стриманий. Дуже наполегливий в досягненні мети і його не звернути з обраного шляху. «Осінній» — навіть хитрий і розважливий. Ім’я Юрій знає ціну своїм здібностям, довго продумує життєві плани. Він дуже завзятий, сміливий, рано стає самостійним. У справах Юрій вміє проявити твердість і вміння концентруватися на одній меті. Він прекрасний працівник, честолюбний, може досягти великих успіхів в кар’єрі, хоча і не лідер. Юрій стає фахівцем в різних областях — техніці, медицині, літературознавстві, інженером, штукатуром, електриком, тренером. Юрій сприйнятливий до всього нового, іноді займається бізнесом і добре заробляє, але мільйонером не стає.

Чоловік з ім’ям Юрій користується повагою товаришів по службі. Він не напористий, по службових сходах просувається зі спокійною впевненістю. В душі він філософ, часто зосереджений на своєму внутрішньому житті. Чоловік з ім’ям Юрій вміє добре говорити, манери — бездоганні, не дозволяє прориватися емоціям. Юрій має прекрасну пам’ять, у нього різноманітні інтереси крім професії.

Юрій — привабливий об’єкт для жінок. У нього постійно хтось закоханий, і він має широкий вибір. Сам він не піклується про те, щоб звернути чиюсь увагу, його необхідно захопити.

Одружується ім’я Юрій по любові, наперекір матері. Сім’я у нього міцна, благополучна, і родичі заспокоюються. Життя в сім’ї в ім’я Юрій протікає спокійно, щасливо, навіть монотонно… до сорока років. Після сорока ситуація змінюється. Родичі, які колись погано прийняли його дружину, тепер на її боці, але Юрій починає нове життя, різко відрізняється від його колишнього спокійного існування.
Автор: Олеся Тимошенко

Все буде Україна