«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Іванов: Питання в тому, кого. Питання - кому. ГПУ, ви видали людину, яка ймовірно (але ж не факт) є причетною до терористичної організації

Питання в тому, кого. Питання – кому. Генеральна Прокуратура України, ви видали людину, яка ймовірно (але ж не факт) є причетною до терористичної організації, терористичній державі, яка окупувала нашу країну і вбила тисячі наших громадян. Країні, яка займається тероризмом по всьому світу, за що перебуває під міжнародними санкціями.

І якщо ви не розумієте, що саме обурило нас у ситуації з Тумгоєвим, це означає, що ви безнадійно відірвалися від реальності, а значить, вам потрібно терміново йти у відставку, поки назва вулиці Різницької, де розташована ГПУ, не набула додаткової семантики.

Ви зробили те, що дозволяє суспільству ідентифікувати вас як колаборантів, спільників путінського режиму, як п’яту кремлівську колону, і це не гіпербола.

Заступник Генпрокурора Єнін відкрито захоплюється рівнем співпраці з російськими колегами. Начебто 80 злочинців вони видали нам. Пане Єнін, я маю питання: чому серед цих людей відсутні такі особи, як Губарєв, Плотницький, Корнет, Пасечник, Пушилін, Безлер та інші громадяни України, причетні до скоєння особливо тяжких злочинів на нашій терориторії? Янукович і його банда? Чи ви їх не розшукуєте? Чи вони вже не злочинці?

Я не знаю достеменно, причетний Тумгоєв до ІДІЛ, чи ні. Навіть якщо так, то просто видворіть його з країни, але не в російському напрямку, де його стовідсотково вб’ють.

Співпраця з окупантом нехай і в юридичній площині – це нонсенс і ганьба. Ви ж дієте від імені України, від імені усіх її громадян. А я, як і мільйони моїх співвітчизників, мандат на приниження гідності вам не підписував.

Sergii Ivanov

Джерело

Все буде Україна