«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Казанський: У пенсіонера “ЛНР” який порвав український паспорт “поїхав дах” і він звертається до Путіна

Затятий шанувальник “русского мира” з окупованого міста Кришталевий (кол. Красний Луч) Ігор Книшов виступив із зухвалим відеозверненням до президента РФ Володимиру Путіну через проблеми з отриманням пенсії. Він раптово перетворився на опозиціонер

“Народний поет” терористичної “ЛНР” Книшов порадував своїх шанувальників новим творінням. “Час від часу дивлюся на ютубі відеоблог пенсіонера Книшева з Красного Луча, у якого від голодухі поїхав дах . Він порвав український паспорт, отримав паспорт РФ, але пізно зрозумів, що російської пенсії без прописки не буде. І натурально з’їхав з глузду”, – зазначив Казанський.

Колись великий шанувальник “русского мира” тепер публічно обзиває президента РФ Володимира Путіна “уродом” і присвячує йому досить невтішні пісні. “Володимир Володимирович, ви урод! Ви даєте паспорта без прописки … Що ж ви витворяєте?” – задається питанням пенсіонер. Він поскаржився, що його “народна республіка” місяцями не платить йому пенсії і він сьогодні змушений ходити “в туфлях стареньких з Союзу, в секендхендовской красі”. “Подавайте до суду на мене, якщо я не правий”, – закликає Книшов Путіна.

Все буде Україна