«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Кажуть, що при Зеленському буде краще, ніж при Порошенкові. Давайте розбиратися..."

Накрило мене. Увесь передноворічний день і новорічну ніч 95-тий квартал присвятив мочінню Порошенка. Чому власне Я критикую президента – зрозуміло, у нас з ним світоглядні розбіжності. А чому Зеленський його критикує, мені не зрозуміло. А тут ще й люди підпряглися, притомні (!),- пише Prefiks Blog

Кажуть, що при Зеленському буде краще, ніж при Порошенкові. Давайте розбиратися.  При президенті-Зеленському з освіти приберуть космополітизм і повернуть відібраний український компонент?

Ні. Нарешті стане правдиво висвітлюватися українська історія, не за московськими кальками?

Ні. У вищих навчальних закладах приструнять викладачів-порушників закону і нарешті фахівців стануть готувати не російською, а державною мовою? Ні. Поверне українцям їхній правопис?

Ні. Припинять заохочуватися поїздки артистів до раші? Ні. Припиниться торгівля з агресором? Ні. З’явиться українське телебачення без мішанини мов? Ні. Радіо стане українським? Ні. В Україну за державного сприяння повернуться українські звичаї, традиці – і це зробить Україну приманкою для туристів? Ні. Закінчить декомунізацію-люстрацію?

Ні. Підтримає процес перереєстраці московського патріархату в Україні на справжню назву – Московську церкву? Ні. Підніме економіку?

Звідси зарплати, пенсі, дороги, тощо… Але найкращі економісти країни Савченко, Панченко, Пинзеник, Лановий, Максюта, Власюк… НЕ в його команді. Значить відповідь теж НІ. В чому тоді різниця між Зеленським і Порошенком? В тому, що фінансові потоки поміняються? Для мене вони – близнюки. Бізнес мають лише різний. Той – у фабриках, заводах.

А цей – у шоу. А кого тоді обирати, запитаєте ви. Обираючи для себе президента, поставте подумки перераховані вище питання кожному кандидатові. Питанння можна й складніші поставити. Спочатку дайте відповідь на простенькі. Хто з кандидатів на кожне питання, що вгорі, зробить ПОЗИТИВНУ ДІЮ?

Все буде Україна