«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Хімічна катастрофа в Криму: гинуть тварини, а у дітей з'явилася дивна хвороба (фото)

Жителі Армянська забили на сполох, все більше повідомлень про червоні висипання у людей

Місто Армянськ в окупованому Криму продовжує страждати від хімічної катастрофи, яку влаштували російські окупанти через шкідливі випари хімічних речовин, від чого почали страждати і діти. Про це повідомляють користувачі мережі пише Сегодня
Так, блогер RoksolanaToday & Крим відзначає, що сировину для Кримського заводу "Титан" везуть до Армянська, де з нього виробляють діоксид титану та отруйні відходи, які і надалі погіршуватимуть екологічну ситуацію в північному Криму та на півдні Херсонської області.
А тим часом в Армянську справи у місцевих жителів все більше погіршуються. Якщо днями були помічені мертві птахи, то тепер отрута дісталася худоби і навіть дітей.
"Нехай всі почують, що за геноцид влаштувала Росія в Північному Криму. На сьогодні – комахи, птахи (крім ворон) мруть. Кішки, дрібна домашня худоба почала вмирати. Маленьких діток накрило поголівно", – пише RoksolanaToday & Крим.

У свою чергу користувач Twitter КРИмський бандерівець розповів, що люди не мають можливості врятуватися від небезпечних викидів.

"Ось такі висипання на шкірі у жителів Армянська. Залишається тільки здогадуватися, що відбувається з організмом всередині. І це при тому, що північ Криму продовжує дихати випарами сірчаної кислоти з кислотонакопичувача. Телевізор і окупанти говорять, що все гаразд. Армянськ продовжує щодня накривати сірчана кислота. Ось що відбувається, наприклад, з дитячими майданчиками. Аналогічні процеси в квартирах у людей. Миють кожного дня, якщо, звичайно, є вода, яку постійно відключають", – пише він.

Все буде Україна