«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Хірург з Волині безплатно оперуватиме дітей з дефектом обличчя.

Відомий хірург з Волині Ростислав Валіхновський безплатно оперуватиме дітей із дефектом “заячої губи”. Про це лікар повідомив на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Шановні друзі, раді повідомити новину про те, що ми починаємо співпрацю з однією з найпотужніших медичних фундацій світу – Harvard Medical School. Нашим інститутом та командою американських лікарів започаткована благодійна медична ініціатива. У нас є можливість благодійно виконати операції з ліквідації дефекту “заячої губи” для українських діток віком до 5 років”, – йдеться у дописі.

Зазначається, що лікування та перебування у клініці – абсолютно безкоштовне.

“Спільна українсько-американська програма має за мету – благодійно допомогти українським дітям, що мають діагноз “заяча губа”, забезпечити високу якість хірургічної допомоги, а також стати довготривалою та багатогранною програмою для кращого розуміння причини вроджених аномалій і профілактики даного захворювання в українських дітей”, – пише Валіхновський.

Просимо поширити цей пост та вказати у коментарях людей, котрим дана інформація може бути корисною. Інформацію про дітей, які потребують даного виду допомоги, просимо надсилати на ел.адресу clp.program.ua@gmail.com

Пише - bbc-ccnn.com

Все буде Україна