«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Ховайте грошики: українців попередили про шахраїв на "швидкій"

У Києві активізувалися небезпечні злочинці

У Києві орудують шахраї, які приїжджають на авто, схожому на машину "швидкої допомоги". Про те, як її родичів обдурили зловмисники, написала Анна Майко в групі "Оболонський район м. Києва" в Facebook.

"31 травня з 11:00 до 11:30 на вулицю Мате Залки, 7/5 (Оболонський район, - ред.) до 1 парадного приїжджала швидка. Це були шахраї, вони обманним шляхом забрали всі гроші у моїх бабусі і дідуся. Вони подзвонили їм на міський номер і сказали, що їх дочка (моя мама) потрапила в лікарню, і терміново потрібні гроші. Люди похилого віку, дуже довірливі, схаменулися, вже як віддали всі гроші", ― розповіла жінка.

Пост Анни Майко поширили також у спільноті "Київ Оперативний", де в коментарях знайшлися і інші постраждалі від такої схеми.

"Вже навіть вдень? Раніше було, що в 3:00-4:00 ранку дзвонили, коли людина сонна і не може все зрозуміти", ― написав Сергій Ляшок.

"Ось коли просила виставити мій пост про попередження, що відновився цей вид шахрайства, мені було відмовлено", ― поскаржилася Олеся Шульга.

Джерело

Все буде Україна