«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Хто ви для оточуючих? Оцінка всіх знаків Зодіаку

У кожного знака зодіаку є певна якість, яку помічають оточуючі. У інших складається певна думка про вас, а в дійсності ви виявляєтеся зовсім іншою людиною.

Нижче ви можете прочитати, що навколишні думають про вас, і якими ви є насправді згідно з вашим знаком зодіаку.

Овен (21 березня — 19 квітня)

Вам легко вдається справляти враження спокійної і зібраної людини. По вас і не скажеш, що ви можете бути емоційними або агресивними. Проте насправді ви не такі вже й спокійні. Вам подобається суперництво, і коли вам кидають виклик, всередині ви немов спалахуєте. Ніщо не зможе зупинити вас від досягнення поставленої мети.

Незважаючи на те, що зовні ви здаєтеся пасивним, ви не та людина, з яким варто жартувати.

Телець (20 квітня — 20 травня)

Ви витончений матеріаліст з естетичним смаком. Ви завжди одягаєтеся з голочки і справляєте враження педантичної людини, завжди звертає увагу на деталі.

Через свій перфекціонізм і високі стандарти ви можете здатися зарозумілим і чванливим, але насправді ви досить приземлений. Ваша любов до всього якісного зовсім не означає, що ви вважаєте себе краще за інших або хочете якимось чином принизити оточуючих.

Близнюки (21 травня — 20 червня)

Ви досить емоційна і провокаційна людина. Ви завжди говорите те, що думаєте і одягаєтеся так, як вам хочеться. Ви справляєте враження безтурботної людини, яку не хвилює думка оточуючих.

Насправді, вас часто долають суперечливі почуття, і ви не знаєте, чого насправді хочете. Ви не такі вже дикі і безтурботні, якими хочете здатися.

Рак (21 червня — 22 липня) Ви чутлива і турботлива людина. Ви думаєте про оточуючих і щосили намагаєтеся їм допомогти і показати наскільки сильно ви їх любите. Ви емоційні і вкрадливі. Вам більше подобається віддавати, ніж отримувати.

Також ви справляєте враження м’якої і спокійної людини, але всередині ви міцний горішок.

Ви безкорисливі і дбаєте про інших, але при цьому не дозволяєте нікому витирати об вас ноги. Ви розумієте, хто гідний вашого часу і турботи, і без проблем можете позбутися тих, хто не заслуговує вашої уваги.

Лев (23 липня — 22 серпня)

Ви смілива і товариська людина. Ви готові першим взятися за будь-яку завдання і показати іншим, як все робиться. Мода допомагає вам самовиражатися, і на вас обертаються всі, куди б ви не пішли.

Проте всередині ви більш інтуїтивні і креативні, ніж вважає більшість. Ви вважаєте за краще не показувати іншим свою м’яку творчу сторону.

Діва (23 серпня — 22 вересня)

Ви цілеспрямована, працьовита і практична людина. Ви хочете, щоб все було в ідеальному стані, починаючи з зачіски і закінчуючи будинком.

У вас завжди мільйон справ, і ви постійно перебуваєте в пошуках нових проектів. Ви справляєте враження стриманої людини, але всередині вас живе тусовщик, якому потрібен відповідний момент, щоб проявити себе. Як тільки це відбувається, вас вже не зупинити — ви будете танцювати на столах, купувати випивку і зазивати всіх танцювати всю ніч безперервно.

Ваги (23 вересня — 22 жовтня)

Ви вважаєте, що жити потрібно по максимуму. Ви завжди сповнені ентузіазму, а також розглядаєте ситуацію з різних сторін і дотримуєтеся життєвого балансу.

Ви справляєте враження людини, для якої життя — суцільна вечірка. Незважаючи на це, всередині ви досить чутливі і емоційні, завжди берете до уваги потреби оточуючих.

Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада)

Ви шалена і пристрасна людина. Ви хочете, щоб у вас в житті все було по-крупному. Це відбивається і на вашому стилі одягу: ви не боїтеся бути провокаційним. Проте за всім цим фасадом ховається досить спокійна людина.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Ви зріла і відповідальна людина. У вас в житті все структуровано, і ви завжди звертаєте увагу на деталі. Навколишні прислухаються до ваших порад. Проте, вони і не здогадуються про те, що іноді ви любите подуріти. Коли ви розслабляєтеся, ваше почуття гумору стає заразливим, і абсолютно все навколо вибухають сміхом.

Водолій (20 січня — 18 лютого)

Ви інтелектуал. Мислите нестандартно і часто висуваєте ідеї і рішення, які дивують оточуючих. Також ви досить цікава людина, і вам подобається подорожувати і відкривати для себе інші культури. Ви можете справити враження зарозумілого всезнайки, але всередині ви дуже чуйні і хочете допомогти навколишньому світу. Також ви дуже турботлива людина, і завжди готові першим викликатися добровольцем для будь-якої справи. Просто ви вважаєте за краще не показувати цю свою сторону.

Риби (19 лютого — 20 березня)

Ви дуже творча людина. Ви беретеся за все, що допомагає вам проявити свою креативність; це може бути мистецтво, музика чи поезія. З боку ви можете здатися трохи незграбним, оскільки часто з головою йдіть в улюблену справу. Насправді ви цілеспрямована, організована і наполеглива людина, яка мовчки йде до своєї мети, не зводячи з неї очей. Пише - bbcccnn.org

Все буде Україна