«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Кінець близько": Сенцов написав листа своїй сестрі

Європейський суд з прав людини наполягає на переведенні увязненого до цивільної лікарні, ближче до місця прописки, проте етап він не переживе

Незаконно ув'язнений український режисер Олег Сенцов написав у листі до своєї сестри, що кінець близько. Про це повідомила сестра Сенцова Наталія Каплан у Facebook.

"Усе не просто погано, все катастрофічно погано. Олег мені через адвоката передав лист, він майже не встає. Написав, що кінець близький, і він це не про звільнення. Запитує, чи цікавиться хтось ще його голодуванням, йому не передають листів, жодних! Каже, що він зараз в інформаційному вакуумі і взагалі не знає, що відбувається", – зазначила Наталія Каплан.

За її повідомленням, Європейський суд з прав людини наполягає на переведенні до цивільної лікарні, ближче до місця прописки.

"Олег відмовився, сказав, що він просто не переживе етапу, а в цивільній лікарні в Лабитнангі, куди він уже потрапляв у реанімацію, над ним знущаються ще більше, ніж у тюремній. Я взагалі не уявляю, що можна зробити і як його витягти", – додала сестра режисера.

Джерело

Все буде Україна