«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

КОЛОМОЙСЬКИЙ ПРО ВЗАЄМИНИ З ЗЕЛЕНСЬКИМ: "БІЛЬШЕ Я ЙОГО МАРІОНЕТКА, НІЖ ВІН МОЯ"

Бізнесмен запевняє, що не контролює творчість "Кварталу 95".

Бізнесмен та співвласник телеканалу "1+1" Ігор Коломойський не має жодного впливу на діяльність студії "Квартал 95" та не є його власником навіть частково. Про це він розповів у інтерв'ю для передачі "KishkiNa".

На запитання журналістки Соні Кошкіної, чи не є Зеленський "маріонеткою" Коломойського, бізнесмен відповів: "Якщо коротко охарактеризувати наші взаємини, то більше я його маріонетка, ніж він моя. Інакше і не сказати. Те, що стосується взаємин "плюсів" з "Кварталом", то вони виграють 10:0 у "плюсів". Вони роблять, що хочуть, повністю не контрольовані, нічим не обмежені. І тільки спробуй натякнути їм на те, щоб якось…"

"Наші партнерські стосунки (з "Кварталом") в тому, що я є одним з бенефіціарів "плюсів", і "плюси" мають з ними довгостроковий контракт - на 10 років", - розповів бізнесмен.

Щодо можливого балотування Зеленського у президенти, Коломойський не бачить в цьому проблем для телеканалу та виходу на ньому комедійного шоу.

"Мені Ткаченко говорить – а якщо він (Зеленський) піде в президенти, які стосунки ми матимемо з "Кварталом", в нас же контракт, що ми будемо показувати? Я кажу, якщо Зеленський піде в президенти, то інші ж кварталівці залишаться, і буде що показувати. В тебе ж контракт не із Зеленським, а з "Кварталом". Значить фронтменом буде Кошовий чи Пікалов, чи ще хтось", - припускає співвласник "1+1".

Також Коломойский запевнив, що спеціально не підказує кварталівцям жартів і ніколи не просив їх той чи той каламбур додати до сценарію. Водночас, каже, у розмовах з лідером "Кварталу" проскакували жарти, які потім Зеленський використовував.

"Навіщо мені телефонувати йому і говорити: "Використай цей жарт". Якщо б про Петра (Порошенка), то так, можна було б зателефонувати і сказати – зроби жарт. Таких епізодів не було, але в принципі, чом би й ні, якщо я щось би таке про Петра Олексійовича придумав", - сказав Коломойський. 

Джерело

Все буде Україна