«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Кондратюк про заяву Кучми: “По колу…5 років… Чому? Навіщо? У нас МЗС України, чи у нас МЗС Порошенка, або МЗС Зеленського, чи когось ще?”

Відомий український шоумен Ігор Кондратюк прокоментував заяву другого Президента України, представника країни в Тристоронній контактній групі Леоніда Кучми, який вважає неприйнятною формулу Штайнмаєра, доки не буде закону про роззброєння і кордон контролюватиме Україна.

“По колу…5 років… Чому? Навіщо? У нас МЗС України, чи у нас МЗС Порошенка, або МЗС Зеленського, чи когось ще? Що ви викручуєте-вигадуєте з моменту приходу до влади? Ніяка формула і ніякі зустрічі з агресорами нічого не змінять допоки кремлівські рашисти не звільнять Крим і не підуть з Донбасу. Росія – агресор, з нею повинні бути розірвані дипломатичні і всі інші відносини! А з Заходом будувати потужну антиросійську коаліцію” – коментує Кондратюк у своєму Фейсбуці.

Нагадаємо, через погодження на переговорах у Мінську так званої “формули Штайнмаєра” щодо виборів на окупованих територіях Донбасу, яку частина суспільства розцінила як здачу національних інтересів, у Києві пройшло кілька велелюдних акцій протесту.

Все буде Україна