«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Корабельна сосна" Корнієнка - Тетяна Домбровська любить "руський мір" та Путіна - чергова вата в команді Зеленського

Корабельна сосна Корнієнка (Тетяна Домбровська) не тільки може провести сотні зустрічей за місяць, але підтримує Путіна та "рускій мір" - ось таку вату нам впарює "Слуга народу" на пост мера Миколаєва

 

Тетяна Домбровська (корабельна сосна) любить руський мір

Олександр Корнієнко сам того не підозрюючи кількома фразами зробив більше ніж сотні політологів та піарщиків - максимально прорекламував нову членькиню команди "Зе".

 

 

Нагадаємо, 23 червня у Миколаєві Олександр Корнієнко у приватній бесіді із Давидом Арахамією досить "вільно" охарактеризував учасника своєї команди, назвавши її "корабельною сосною, робочою лошадкою та трішки підтюнінгованою". Спочатку журналісти вважали, що мова єдеться про Ірину Алахвєрдієву, проте згодом виявилось, що Корнієнко говорив про невідому досі Тетяну Домбровську.

Цих кілька фраз, записаних на відео розлетілися мережею і Домбровська одразу стала відомою, мало того, випущена фраза про 600 зустрічей за 2 місяці зробила її справжньою трудягою.

Насправді ж підприємиця із Миколаєва донедавна не цікавилась не тільки політикою, а й суспільним життям. Звичайно, кілька місяців назад (ймовірно після рішення підкорювати виборців) вона почала активно займатись громадською діяльністю.

Разом з тим, викликає справжній подив сторінка Домбровської в "однокласниках", на якій явно не проукраїнські речі. Ми бачимо, що команда "Слуги народу" підсовує чергову вату, як Дубінський, Сивохо, Брагар, Дмитрук, Леонов, Борзова та багато інших. Якщо чесно, важко назвати "слугу народу", який чи яка дійсно відстоює проукраїнську позицію: підтримує армію, українську мову та історію.

Світлини із "однокласників" Тетяни Домбровської

корабельна сосна - Тетяна Домбровська

корабельна сосна - Тетяна Домбровськакорабельна сосна - Тетяна Домбровськакорабельна сосна - Тетяна Домбровськакорабельна сосна - Тетяна Домбровськакорабельна сосна - Тетяна Домбровська

Все буде Україна