«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Кремль озвучив фантастичну нісенітницю: у Москві назвали "причину" надання Томосу

У Москві заявили про корупційну складову при наданні томосу

Кремль озвучив фантастичну нісенітницю: у Москві назвали "причину" надання Томосу
Заяви Москви про фінансові вигоди вселенського патріарха Варфоломія, які він нібито отримав за надання томосу, не відповідають дійсності.


Про це УНІАН повідомили в прес-службі президента України.

«Російське керівництво відоме своєю брехнею, обманом і фальшивими новинами. Багато разів вони були спіймані «на гарячому», поширюючи брехню, але вони продовжують. Сама природа війни, яку Путін і його режим ведуть проти демократичного світу, передбачає дискредитацію, маркування та підробку», - сказав Порошенко.
Він зазначив, що підробка, яка створена Кремлем, досить показова, так як показує сприйняття Москвою світу.

«У світі немає грошей, які могли б купити таких людей як Його всесвятість Варфоломій. Думаю, люди в Кремлі знають це, і таким чином намагаються фальсифікувати його мотиви», - підкреслив Порошенко.
За його словами, реакція Москви свідчить і про те, що РФ слабкіше, ніж вважають на Заході. Порошенко нагадав, що ситуація в українському православ'ї також обговорювалася в Раді безпеки Росії, де головував Путін.
«Коли російський президент говорить, що розпад СРСР став для Росії головною геополітичною катастрофою ХХ століття, то незалежна українська церква стала б другою», - зазначив Порошенко.

Все буде Україна