«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Крик душі українця: «Свол**та ви погана – що ж ви робите? Ви шахрайським шляхом відібрали в мене половину заробленої пенсії, а тепер таким же шляхом забираєте і субсидію

Отримавши оцей «лист щастя» від соцслужб, віднині інакше як СВО*ОТА ПОГАНА – я, 70-річна людина – звертатися до влади не буду!

Св*лота ви погана – що ж ви робите? Ви шахрайським шляхом відібрали в мене половину чесно заробленої пенсії, а тепер таким же грабіжницьким шляхом забираєте ще й субсидію?! І головне – за що? За те що мій неповнолітній син ще 13-ть років тому, на всіх законних підставах виїхав до своєї матері за кордон на постійне місце проживання?

Тварюки ви безсовісні! Тільки базарні бандити в 90-ті роки розбійничали так, як розбійничаєте нині ви. Бо отакі ваші дії – це свавілля і державний бандитизм та рекет! Ви взяли мене в заручники і тепер вимагаєте від мого сина, який нині живе за тисячі кілометрів від України, сплатити ЄСВ? За що?

Тварюки, за що ви вимагаєте від нього сплату ЕСВ? Хіба ви його народили, годували, одягали, лікували, дали освіту, роботу чи життєву перспективу? Хіба мій син їсть ваш хліб, п’є вашу воду чи дихає вашим повітрям?

Він і прописаним в мене залишився тільки тому, що має беззаперечне право на майнову частку. І після моєї смерті квартира повинна автоматично перейти йому в спадок.

Але чиновні нелюди створили такі умови, при яких для того щоб отримати субсидію, я повинен якось позбавитися свого сина. Хіба це не методика бандитів, рекетирів та вбивць?! Слів нема яка ж ви підла, чиновна погань!

Готую менше емоційну, але таку ж гостру та більш грунтовну статтю про субсидійний чиновний геноцид…

Кого зачепила ця тема – поширюйте, коли хвилюють інші соціальні теми – звертайтеся…

За матеріалами

Все буде Україна