«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Курс країни помінявся: Олена Зеркаль, яка поставила на своє місце Росію, йде з МЗС

Людина з філософією переможця заступник міністра закордонних справ Олена Зеркаль залишає свій пост. Дипломат відкрито заявила, що вважає неможливим якісно виконувати свої обов’язки в тому час, коли курс держави кардинально змінився.

Коментуючи інформацію, журналіст Юрій Луканов зазначив. Публікуємо допис в оригіналі. Орфографію та синтаксис збережено:

Людина з філософією переможця заступниця міністра закордонних справ Lana Zerkal іде з посади. Нагадаю, що це вона вигравала суди у Росії по наших моряках , а також по державі, яка підтримує тероризм. Вона іде, бо, за її словами, не може чинити спротив в середині МЗС, яке виконує рішення Зеленського. Це вам іще один приклад того, що змінилася ціла філософія держави. Якщо після 2016 року Україна в питаннях війни стала суб’єктом міжнародної політики і, підвівшись на повен зріст, чинила тиск на Моску по всіх фронтах, то нині прийшов угодовець , який , за висловами західної преси, любить зад Трампа, але додам, що, мабуть, більше зад Путіна. Він і змінив цілу філософію стосунків від ППНХ до чого зволите?

Все буде Україна