«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Кваснєвський порівняв Зеленського з Трампом: це страшно

У шоумена Володимира Зеленського є всі шанси стати президентом України. У цьому впевнений екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський.

Кваснєвський порівняв Зеленського з іншим гумористом, який пішов к політику – з італійським коміком Беппе Грілло. Нагадав екс-президент Польщі і про те, як ніхто не вірив у перемогу Трампа на виборах президента США.

"Світ сьогодні саме такий. Зеленський не перший і не останній гуморист, який пішов у політику. Ніхто не думав про те, що партія П'яти зірок італійського коміка Беппе Грілло зможе претендувати на перемогу на парламентських виборах (третє місце, 25,5% голосів в 2013 році, - ред.). і те, що Дональд Трамп може стати президентом США. Це історичний момент", - зазначив Кваснєвський в інтерв'ю Liga.net.


Однак, польський політик вважає, що президент без політичного досвіду - це страшно, як для країни, так і для самої людини.

" Якщо ви хочете знати мою думку, то бути президентом без політичного досвіду - це страшно. Не тільки для країни, а й для самої людини , якому потрібно створити сильне оточення. Це те, чим ти ніког та не займався. Ось, наприклад, я ніколи не був космонавтом. І мені сказали, що завтра ви полетите на місяць. Я, як реаліст, відмовився б ", - пояснює екс-президент.

Також він назвав фактор, завдяки якому Зеленський посяде своє крісло президента.

"Демократія вирішить це питання. Питання досвіду в цій кампанії дуже важливий. Кандидатів потрібно питати, як вони збираються вирішувати міжнародні та внутрішні виклики. Але якщо хвиля проти еліт дуже сильна, то шанси у Зеленського є", - говорить він.

Нагадаємо, на думку політологів, відсутність у виборчих список Святослава Вакарчука зробила Зеленського одноосібним лідером президентських перегонів. Пише - znaj.ua

Все буде Україна