«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Ляпас пропагандистам Путіна: Facebook ухвалив історичне рішення щодо України

Одна з найпопулярніших соціальних мереж Facebook призначить відповідального за публічну політику України на просторах ресурсу.

Про це у Facebook повідомив заступник міністра інформполітики Дмитро Золотухін, наголосивши, що "це значний крок на шляху захисту інтересів українських користувачів Facebook".

"Тепер у нас буде особа, відповідальна за публічну політику найбільшої соцмережі в Україні. Наголошую, що, в першу чергу, ця особа буде діяти в інтересах компанії, яка їй платить. Однак, з іншого боку, це позбавить нас від підозр у тому, хто дійсно вирішує конфліктні ситуації щодо українських користувачів", - написав Золотухін, закликавши охочих надсилати резюме.

У вакансії Facebook сказано, що розшукується фахівець, який "буде відповідати за публічну політику, який зможе поєднувати пристрасть до інтернет-служб, таких як Facebook, із глибоким знанням політичної та регуляторної динаміки в Україні та переважно в усьому регіоні Східної Європи".

Спеціаліст з України буде працювати в польському офісі компанії у Варшаві. У його обов'язки входитиме моніторинг законодавства та нормативних питань, що впливають на Facebook в Україні, а також консультації щодо політичних завданнь, зокрема публічні презентації, співпраця із засобами масової інформації та співробітництво у формуванні державної політики щодо ЗМІ.

Джерело

Все буде Україна