«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Ляшко хоче змусити політиків проходити наркоекспертизу

Голова «Радикальної партії» Олег Ляшко заявив, що найближчим часом зареєструє у парламенті законопроект, яким зобов’яже кандидатів у президенти проходити нарко- та психологічну експертизу.

Про це він заявив під час трансляції кулуарів парламенту в ефірі інформаційно-аналітичного проекту «Перші про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK.

Він наголосив: є депутати, які, фактично, не перебувають у фракції і тримаються за мандат, «як воша за кожух».

«От, наприклад, Злата Огнієвич побачила, що не у своїй тарілці – склала мандат. Вона є прикладом для багатьох мужиків у цьому залі. У них немає ані стержня, ані сили духу для того, щоб відповідати за свої дії», – заявив Ляшко.

Тож він підкреслив: вимагатиме від Оксани Корчинської скласти мандат та навіть пройти психіатричне обстеження за «напад» на журналіста NewsOne.

«Найближчим часом я зареєструю в парламенті відповідний законопроект. Адже подивіться, сьогодні маємо ледь не 50 кандидатів у президенти. Половині із них в дурку треба, а не в президенти. Тому я вимагатиму, щоб кожен, хто балотується на цей пост, пройшов наркологічне обстеження і обстеження у психіатра», – розповів головний «радикал».

Мовляв, президентські вибори – не «гра з людськими долями».

«Коли ж кожен «наркуша», «алкан» і психічнохворий лізе в президенти, бо хоче погратись, це не гра, адже йдеться про долю 45-мільйонної нації. Тому хай для початку пройдуть обстеження, а потім нехай українці вирішують», – резюмував Олег Ляшко.

Як повідомлялось у ЗМІ, коли журналіст NewsOne Богдан Амінов висвітлював акцію противників маршу до Дня пам’яті трансгендерів, загиблих насильницьким шляхом, один із активістів плюнув в кореспондентові в обличчя. Народний депутат Оксана Корчинська звинуватила телеканал в проросійській позиції.

Тоді ж поблизу Володимирського собору невідомі напали на канадського журналіста Майкла Колборна, який висвітлював зрив праворадикалами маршу трансгендерів. Зловмисники вдарили кореспондента в обличчя та застосували газовий балончик. 

Джерело

Все буде Україна