«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Лікарка з Чернівців: Вийшла в магазин купити трішки продуктів. Черга була більше 20 чоловік. Всі бачили що я лікар ( була в формі і з фонендоскопом) але НІХТО не запропонував пройти без черги!

Цікаво спостерігати за флешмобами в стилі ” підтримую медика” ,#підтримуюЛікарів “дякуємо вам лікарі” і т.д. Навіщо це, якщо на практиці ні держава ні люди не цінують важку працю медиків!


Я бачу як втомлюються інфекціоністи, знаю як втомлюються медики швидкої, ( де зміна триває 12 годин, і 24 години з 30-хвилинною обідньою перервою)!

Всі ці медики не пішли в відпустку, а працюють, ризикуючи своїм здоров’ям і здоров’ям своїх рідних, щоб рятувати людям життя

ОСОБИСТИЙ ПРИКЛАД: з завтрашнього дня, як відомо, в нашому місті закриваються всі магазини.

Тому сьогодні, в свою законну 30 хвилинну обідню перерву, я вийшла в сусдній з станцією швидкої магазин, купити трішки продуктів. Черга була більше 20 чоловік. Я , спитавши хто крайній, стала в чергу.

Всі бачили що я лікар ( була в формі і з фонендоскопом) але НІХТО не запропонував пройти без черги! Прочекавши майже 10 хвилин, я прямо попросила пустити без черги, з не дуже задоволеним виразом обличчя люди, переглядаючись, погодились.

І подібних прикладів безліч….Флешмоби флешмобами, а на практиці –не цінують люди працю медиків…

Аліса Грищенко

Все буде Україна