«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Лисий йди лікуйся: Українці потужно відповіли Кошовому на слова про нeнaвиcть до Порошенка

Як відомо актор студії “Квартал 95”, колишній колега президента України Володимира Зеленського по шоу-бізнесу Євген Кошовий в авторській програмі засновника видання “ГОРДОН” Дмитра Гордона негативно висловився на адресу колишнього президента України Петра Порошенка.

Відповідаючи на питання журналіста, чому він не любить колишнього українського президента, Кошовий сказав: “За що любити, якщо я п’ятий рік не можу потрапити туди, де похований мій батько і де живе мама? Любити людину, котра обіцяла закінчити війну? Я ненавиджу Порошенко і ненавиджу Путіна. Ось моя позиція “.

“Ніяких причинно-наслідкових зв’язків, ніякої логіки й елементарної дотримання фактів. Слова коміка, кинуті на адресу тих, хто вижив бійців АТО, на адресу сотень вдів і дітей, які більше ніколи не побачать батьків, на адресу хоч і колишнього, але Головнокомандувача, – чергове образу України.” – написала блогер Анастасія Югова.

“Ну и дол…б Кошевой в квадрате) даты в порядке правильном сложи, а потом на родину попадешь… может быть. А, вообще чего там – бери автомат, броник, разгрузку и вперед на родину. Можешь сивоху с собой прихватить”

“Украина ненавидит Лысого за то, что путем манипуляций помог привести к власти Янелоха”

“Твой “друг”ЗЕ тоже много чего обещал. Посмотрим как все выполнит. Какая цена будет у его мира?и попадешь ли туда, где живет твоя мама еще неизвестно. Главный виновник всех бед Украины – старый кровавый пердун из кремля у которого от безнаказанности и “величия”сорвало крышу”

“А что, Порошенко начал войну ???? или ненавидишь , что Порошенко не сдал Украину, а Путин не сумел захватить Украину”

“Отож и злится, что родственники нибось из тех, что орали “Пу прийди”, а их просто нае*али по самое нихочу.”

“Лисий, йди лікуйся” – почали коментувати українці.

Все буде Україна