«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Люди, які звинувачують Порошенка у “зраді ідеалів Майдану”, ведуть до влади тих, хто відверто насміхався з Майдану, ведуть совків та “рускій мір”.

Люди, які звинувачують Порошенка у “зраді ідеалів Майдану”, ведуть до влади тих, хто відверто насміхався з Майдану, ведуть совків та “рускій мір”. І грець із тими 30%, що голосували за Зеленського у першому турі – їм не допоможеш. Але решта?

Хіба ви не розумієте, що будь-який варіант, окрім голосу за Порошенка у другому турі – це обрання Зеленського Президентом? Разом із його командою, совком, українофобією та “русскім міром”.
1. Якщо ви голосуєте за Зеленського “на зло” Порошенку – це голос за Зеленського, бо в бюлетеі немає позначки “на зло”.
2. Якщо ви намалюєте на бюлетені тризуб, напишете “я за Кошулинського” чи що обидва кандидати однакові – це буде підтримка Зеленського. Бо він сьогодні має перевагу у голосах, і вона від вашого вчинку ніде не дінеться. Ваш бюлетень визнають недійсним – ото і весь ефект.
3. Якщо ви не прийдете на вибори – це буде підтримка Зеленського з тих самих причин. Навіть якщо ви будете заявляти, що маєте “чисте сумління”, в реальності Зеленський, совок і “русскій мір” запанують в Україні.
.
Ви хочете знову ходити на мітинги із захисту української мови, квот на радіо та тб, боротися проти впровадження другої державної мови? Не знаємо, які у вас підстави вірити, що Зеленський буде боротися з корупцією, але що він буде боротися за “русскій мір”, відкрито говорять члени його “команди”.
На нашу думку, простіше і ефективніше боротися з корупцією у незалежній Україні, чим боротися з корупцією в комплекті із “рускім міром” та окупацією.

Пише - prefiks.win

Все буде Україна