«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Люди, прямо зараз, поки ви гризетесь хто за Зеленського і хто проти, ви не бачите, того що зараз відбувається — волонтер

Люди , у своїй люті ви навіть не помічаєте того страшного , до чого нас привела попередня влада . І новий президент тут не винен , відкрийте вже очі та прозрійте !

Хто Штепу випустив з в’язниці ? Хто Медведчука посилав усі роки до Мінська ? Чому у нас і досі «зрадники » Королевська та Шуфріч у ВР ? «Зеленкой облили » , пар спустили і все ?

Я особисто виперла Королевську з Маріуполя , коли вона почала роздавати листівки , де п.1 було «прекратить стрелять » . Я тоді їй сказала , що відправлю у Водяне і залишу там , а хлопців попрошу , щоб «прекратили стрелять » .
Все це робилось останні роки з мовчазного дозволу Порошенко , а зараз ви кажете про «реванш » ?

Так він давно той реванш у нас стався , і мені болить за те , що по мажарітарке від Маріуполя піде Новинський , і зрозуміло усім , що пройде . Чому саме по Мариуполю ? А щоб показати усім , «кто в доме хозяин » ! І це теж хочете мені сказати вина нового президента ? Тож може досить вже » всех собак» на нього чіпляти ?

Чому так сталось , що тільки за п’ять років об’єднались националісти і ідуть однією командою ?чи війна тільки вчора почалась , а до цього вони «чубились » один з одним і цього не помічали ? І до речі шансів май же у них ніяких , чому і відправили Зінкевич та Богему в більш «прохідні » партії .

Сумно на все це дивитись . А що саме страшне , ви і надалі не хочете бачити до чого привела країну попередня влада , і хто насправді винен у тому , що в нас реванш .

Тож Думай-те та Дякуй-те за це «попереднику » !

Галина Геннадіївна Однорог

Все буде Україна