«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Люди самі знищують свої нирки! 10 шкідливих звичок, від яких треба обов’язково позбутися!

Нирки це один з найважливіших органів людини. Цей парний орган виконує нелегку роль фільтра, очищаючи кров від різних токсинів, мікробів та інфекцій. Нирки регулюють водно-сольовий баланс в організмі, нормалізують кров’яний тиск і виробництво кров’яних червоних тіл.

 

По мимо цього, нирки виконують ще дуже багато важливих функцій, проте в цій статті ми поговоримо про те, як люди недооцінюють цей орган і самі гублять своє здоров’я …

Дуже багатьом з нас ці шкідливі звички добре знайомі, але мало хто замислюється наскільки сильно вони згубні для здоров’я. Покінчіть раз і назавжди з цими шкідливими звичками, щоб уберегти свої нирки від хвороб!

Шкідливі звички, які вбивають нирки

1. Алкоголь і куріння

Про те, що куріння і алкоголь шкодять здоров’ю, знають всі. Ці згубні звички погіршують функцію нирок, і вони просто вже не в силах справлятися з усією кількістю токсичних речовин, що надходять в організм .

Красива картинка з екрану, де люди курять і випивають, в реальному житті виявляється убивчою. Задумайтесь над цим, коли захочете в наступний раз прикурити цигарку або випити пляшку пива …

2. Недосипання

Хронічне недосипання перешкоджає оновленню тканин нирок у нічний час. Цей факт може повністю порушити роботу нирок. Висипайтеся!

3. Кофеїн у великих кількостях

Це і є причина вашого недосипання! Кофеїн, що міститься в каві і інших безалкогольних напоях, що вживається у великих кількостях, дуже шкідливий для організму в цілому, і особливо для нирок. Кофеїн володіє сильними сечогінними властивостями, сильно зневоднює організм і змушує нирки працювати вхолосту, перезавантажуючи їх.

4. Пасивний спосіб життя

Дуже часто, особливо при малорухливому способі життя, в нирках утворюються застійні явища. Відновити циркуляцію крові, допоможе звичайна невелика розминка і гімнастика. Регулярне виконання фізичних вправ запобігає виникненню каменів у нирках.

5. Дефіцит вітаміну B6

Функцію нирок на високому рівні допоможе підтримати щоденне вживання в середньому по 1,3 мл вітаміну В6. Цей вітамін міститься в птиці, рибі, картоплі і фруктах, крім цитрусових.

6. Несвоєчасне спорожнення сечового міхура

Регулярне утримання сечі в сечовому міхурі часто призводить до ниркової недостатності і нетримання. Як тільки відчули що хочете в туалет, сходіть!

7. Надмірна кількість натрію

Кухонна сіль є основним джерелом натрію для організму. Надмірне вживання солі призводить до того що нирки, як основний регулятор водно-сольового обміну, іноді можуть просто не справлятися зі своєю роботою. Норма солі на добу для дорослої людини становить 5-6 грам. Краще трохи недосаливать їжу. Дуже швидко ви звикнете до такої їжі і нарешті, відчуєте смак продуктів.

8. Незбалансовані дієти

Різке спалювання жиру, оголює нирки і позбавляє їх захисту. Жорсткі дієти завдають по нирках подвійний удар: з одного боку вони прочищають кров з порушеним балансом, а з іншого не отримують корисні речовини.

9. Надлишок білка

Білок не може накопичуватися в організмі, так само як жири. Саме тому надлишок білка і продукти його розпаду підвищують навантаження на нирки. Якщо ж нирки не справляються з виведенням цих продуктів обміну, тоді в них утворюються камені.

10. Недостатнє вживання води

Вживання достатньої кількості води гарантія правильного функціонування нирок і всіх інших органів. Вода в прямому сенсі вимиває всі токсини з організму!

Здоров’я нирок в ваших руках! Позбавтеся від шкідливих звичок, і ви відразу відчуєте себе краще. Пише - lisovasotnya.com

Все буде Україна