«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Люди, Ви — хворі? Патріоти у в’язницях! Більше 20 000 справ! Та куди ж ви с-ка всю країну за собою тягните? Патріоти Порошенка

Я не можу зрозуміти людей, які готові гинути не за Украіну, а за парашенка. Я не можу зрозуміти людей, які вважають себе патріотами, яле якщо керівництво скаже вмерти за парашенка, то вони готові переорієнтуватись і бути патріотами парашенка.

Це хвороба? Починаючи з стахановськоі лопати, пєрєхадящєго красного знамєні, вимпела і ми всє умрем за дєло ето? Совок не витравлюється з головного мозгу, а тільки красноє пєрєходящєє міняє обличча, перефарбувавшись під рашен? Раб повинен цілувати дупу хозяіну навіть вмирая за статки цього хозяіна? Та куди ж ви с-ка всю краіну за собою тягните? В прірву за брехливими обіцянками, злочинами прикритими рекламою покращення, торгівлею на крові! Вугілля з окупованих теріторій все йде через Київ з росіі! Зазерніть на товарні станціі! Воркута, Тамбов, Воронеж, Череповець…

Украінських вагонів навіть нема! Все виробництво стоіть мертве! Гроші Украіни йдуть х-лу, на смерть Украіни! Із-за кордону НЕ дадуть зброю Украіні, бо всю парашенка продасть свому спільнику х-лу! І з цієі зброі будуть вбивати саме Украінців!
Добровольці патріоти по в’язницях! На всіх заведені карні справи — більше 20 000!!!! Кдбістська практика — хто вбивапє Украіну — тіпа патріоти, хто захищає іі, бореться з корупцією, показує хто дійсно зробив вбивчи котли в Украіні за домовленістю з російським загарбником — ті «руки кремля»? Торнадо показали в якіх розмірах йде контробанда з динири, хто саме наживається на крові добровольців, патріотів, ЗСУ — четвертий рік за гратами!

Збочинець матіос на волі, в шоколаді!!!! Полковник ЗСУ за гратами, прокурварор приводить свідка проти полковника — директора діючого на окупованій теріторіі Східавтодора, 90% перевезень!!!!! Сепар свідчить проти полковника ЗСУ!!!! Сепар купує квартиру в центрі Києва! Сепар є черговим свідком матіоса!!!!!

Пише - bbc-ccnn.com

Все буде Україна