«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Маруся Звіробій: Пацани в гробах перевертаються… за кого воювали? За кого гинули?? Сліпці знайшли поводиря..

З окопа: – Марусь шо там? – Зе 30%, Порошенко 17 а до націоналіста це суспільство не доросте ніколи – за€бісь!! От нехай зі своїм головнокомандующим отут в окопах і воюють! – так вони не будуть стрілять )

Пацани в гробах перевертаються… за кого воювали? За кого гинули?? За нездар нездатних за 5 років впливати на владу, добиватися змін в законодавстві, змінювати, воювати, виносити на вилах. Чекали що армія трьохсоттисячна кине фронт і ломонеться рятувать кілька десятків мільйонів імпотентів. Армія фронт не кинула. Не дочекались. Сліпці знайшли поводиря. Аби когось тільки шоб самим з монітора на вулиці не виходить та не напружуваться права качать. Куди він іде х$й його знає, він же ж пояснити толком не може. Вочевидь російськомовне, нездатне вистояти проти серйозної загрози маленьке та глупе…

Хунта нам не треба, націоналісти нам не треба… вх&уярили б по вашим хатам сто двадцятим калібром так як тут х$ярять. Щоб дар мови відняло, щоб привело в чувство і хвост який знайшли би в городі у ямі по пояс або посеред роздовбаної власної хати одразу б нагадав, що ми не з пухнастими білочками воюємо… і рішення тут треба дорослі приймати і мислити ясно і ворога називати по імені і голосно щоб увесь світ чув. А для того його треба не боятись.

… Ой всьо. Це хрєн передаси. В кого над головою нічого не літало, словами не поясниш…

Але в другому турі розірвемо неуча української мови з легкістю. Спасіба співвітчизники шо хоч не за юльку.

Треба вже потроху хоронить політичний нафталін.

Пише - bbc-ccnn.com

Все буде Україна