«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Масова бійка на київському вокзалі переросла в стрілянину: що відомо

Правоохоронці проводять всі необхідні експертизи

У Києві біля автовокзалу на вулиці Симона Петлюри в Шевченківському районі сталася бійка зі стріляниною.

Про це поінформували в прес-службі столичної поліції. За вказаною адресою знаходиться автостанція "Київ", яка розташована біля Центрального залізничного вокзалу. Наразі вже відомо, що конфлікт, який переріс у стрільбу виник між групою чоловіків. Відзначається, що шестеро чоловіків спровокували конфлітк з трьома, проте кулаками він не закінчився. Один з низ дістав пістолет та почав стріляти."До чергової частини надійшло повідомлення про конфлікт між групою чоловіків, при цьому свідки чули постріли.

За викликом в кафе, яке розташоване біля автовокзалу на вулиці Симона Петлюри в Шевченківському районі, виїхали патрульні і слідчо-оперативна група. Попередньо відомо, що шестеро чоловіків спровокували бійку з трьома опонентами. у результаті один з учасників зробив кілька пострілів ", - розповіли в поліції.

В даний момент лікарі надали допомогу двом чоловікам з тілесними ушкодженнями. За їхньою інформацією, у одного потерпілого - забої, а у іншого - забиття і поранення стегна.

Експерти вже вилучили гільзи для проведення дослідження. Згідно з попередніми даними, постріли робилися з травматичної зброї.

"Поліцейські оглядають місце події, спілкуються зі свідками і перевіряють наявність відеокамер, які могли зафіксувати правопорушення. Зловмисники з місця події зникли, тому зусилля правоохоронців спрямовані на їх пошуки", - уточнили в прес-службі.

Після проведення першочергової перевірки слідчі визначаться з правової кваліфікацією інциденту.

Джерело

Все буде Україна