«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Масштабна пожежа на Львівщині: сотні метрів палають пекельним полум`ям

У Львівській області горить сміттєзвалище

Сьогодні, 10 березня, близько сьомої ранку недалеко від міста Новояворівськ Львівської області загорілося сміттєзвалище.

Про прикру пригоду повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Вогнеборці, що прибули на виклик, визначили, що площа горіння сміття становить близько гектара. Цілий день пожежники намагаються загасити полум’я, але поки що безрезультатно, і на даний час триває гасіння пожежі.


У ДСНС наголошують, що процес ліквідації пожежі ускладнюється необхідністю підвозу води. Найближче джерело води знаходився на відстані близько 1 км.

До ліквідації пожежі вже залучили 22 людини особового складу і три одиниці спецтехніки.


Варто зазначити, що у травні 2016 року на сміттєзвалищі у селі Грибовичі на Львівщині під час гасіння пожежі стався зсув сміття. Під завалами опинилися троє співробітників ДСНС і еколог.  

Тоді полігон був закритий і припинив відвантажувати відходи. Після цього місто періодично завалює невивезене сміття, а по країні ловлять автомобілі, які везуть відходи зі Львова на полігони інших міст або скидають його просто в полях. Ситуація зі сміттям у Львові залишається критичною і досі невирішеною.

Раніше повідомлялося, що на Донеччині в місті Маріуполь у свято весни стався вельми не "світлий" випадок. Відомо, що в місті загорівся житловий будинок, внаслідок чого постраждали двоє людей.

Наголошується, що  До прибуття пожежників вогонь охопив покрівлю житлового будинку та сарай. В результаті пожежі постраждали двоє людей, яких госпіталізували в задовільному стані.   Пише  - znaj.ua

Все буде Україна