«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Медичний скандал в Україні: неуки-лікарі вкололи дитину невідомою речовиною

У Києві спалахнув медичний скандал, жертвою стала дитина

Київ потряс медичний скандал після того, як столичні медики вкололи маленькому хлопчикові невідому речовину. Цю інформацію повідомила мати постраждалої дитини Лілія Шоботенко на своїй сторінці в соцмережі.  Жінка розповіла, як всю ніч намагалася збити температуру синові, а після невдалих спроб, викликала швидку.

"Приїхала бригада у складі трьох чоловік: лікар і дві медсестри. Лікар оглянула дитину, поставила діагноз «ангіна», призначила лікування і попросила медсестричку зробити укол анальгіну з димедролом і дротоверином" мати постраждалого Лілія Шоботенко зізналася, що вранці вона була не менш шокована.

"Прокинувшись вранці, я була в шоці! Як бачите це опік, труси навіть вигоріли після того, чим була помазана шкіра. Зараз розбираюся, щоб покарати неука в білому халаті, яка вколола не в ту зону укол і зробила дитині опік" мати постраждалого Після, Шоботенко вирішила телефонувати на гарячу лінію, де її "красиво відшили".

"Додзвонилася на гарячу лінію ,мене гарно відморозили , сказали: "ми розберемося, а ви якщо хочете пишіть заяву в суд".

На бланку призначень не вказано навіть прізвище лікаря, все що я дізналася це номер бригади яка нас «рятувала» – 63" мати постраждалого

Через деякий час, жінка написала на своїй сторінці в соцмережі, що згідно з висновком медиків з опікового центру, шкіра дитини зазнала серйозного впливу хімічної речовини.

"Ну ,що ж, висновок з опікового центру : Хімічний опік 1-2-го ступеня. Лікарі в шоці від побаченого, на їхній практиці, вони стверджують, такого не було, щоб після спирту або спиртового розчину для ін'єкцій був такий опік . Тепер як мінімум 2 тижні буде гоїтися рана" мати постраждалого

Джерело

Все буде Україна