«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Мертві душі ОРДЛО, або як окупанти вилікували 5500 людей, із підконтрольної Києву території України

Нідля кого не секрет, що Влада так званих Л/ДНР активно розкрадає не тільки місцевий бюджет, а й допомогу від Москви, без якої в окупованих територіях вже давно почалися б голодні бунти (до слова, якби Україна припинила виплачувати пенсії, соцвиплати та припинила постачання елекроенергії та тепла бунти розпочалися б раніше).

Як ОРДЛО краде гроші

 

Нещодавна заява керівників окупованих територій, що до них звернулись понад 5500 українців із території, підконтрольної Києву, яких окупанти лікували від коронавірусу перевершила найсміливіші фантазії Миколи Гоголя у "мертвих душах" (можливо такий сценарій письменник заклав у другий том, проте спалив його від абсурдності історії).

А ви не знали, що окуповані Донецьк та Луганськ на сьогодні центри розвитку медицини? - 5,5 тисяч хворих на коронавірус Українців, які полями та болотами перетнули лінію розмежування (на час карантину кордон із ОРДЛО був закритий, сполучення відновили лише 12 червня і те після температурного скрінінгу) звернулись до окупантів та вилікувались - звучить не просто як казка, а як фантазії хворого на голову.

Разом з тим, наші джерела повідомляють, що окупаційна влада не тільки заявила про лікування українців, а й списала на їхнє оздоровлення кошти. Все стає на свої місця: кошти на лікування, харчування, премії медперсоналу було списано шляхом підробляння медичних карточок. Тобто медичні картки людей. які покинули захоплені території все ж були у лікарнях, просто людей не було. Вони фізично не змогли б потрапити на окупованц териорію через закриті КПВВ.

Суть шахрайської схеми полягає в тому, що, бажаючи показати РФ, як народ рвонув в «ДНР», Пушилін Денис Володимирович і Ко під час перепису істотно завищили кількість людей, нібито проживають в «ДНР». А на них виділяються реальні гроші з РФ на утримання інфраструктури, медичне обслуговування, освіту, на воду, електроенергію, газ ...

Тепер в лікарнях «ДНР» роблять приписки про кількість хворих, так як статистика не сходиться. Треба приписувати хворих, інакше Москва зменшить фінансування на утримання хворих, їх харчування, лікування та зарплату лікарям, «лікують» неіснуючих хворих. А ці гроші ясна річ кому йдуть. «Ось, все і заслужено лають« Програму возз'єднання народу Донбасу », по якій в медицині крадуть шалені гроші» - пише Р.Манекін.

За його словами, та ж система приписок і в освіті, і в пенітенціарній системі. «В окремих« виправних установах »співробітників навряд чи багато менше, ніж ув'язнених. Але «оперативників» у всіх відомствах розплодилося небачена кількість. Ось, і хапають всіх підряд - з приводу і без приводу, з подвійною метою: виправдати «оперативною діяльністю» високі, за донецькими мірками, зарплати і заповнити ... в'язниці, щоб забезпечити зайнятістю (і хабарами) систему ДСВП ».

Р. Манекін вважає, що в «ДНР» «при владі всі шість років - тимчасові виконавці, єдине завдання яких:« зірвати »з нещасного населення« бабки »і втекти. Якщо вийде. Як у «Ташкента», Казакова, Прілепіна та інших пройдисвітів «ОПЛОТовского» «призову».

Непривабливу картину всередині «ДНР» Манекін завершує так: «І плюс, зрозуміло, дезорієнтація на ідейному рівні: якщо Пєсков регулярно говорить, що Донецьк для Кремля - ​​це Україна, але навіщо, питається, реформувати системи? Їх потрібно, навпаки, зберігати! А населення багато менше, ніж було при Україну. А апарат намагаються зберегти колишній. І привілеї. В результаті, населення піддається небаченої експлуатації, яку і при Україні ... люди не бачили »! Ось такі вони чесні керівники «ДНР», про що не раз писали українські ЗМІ.

Так, а ще Манекін нагадав місцевим пропагандистам, «развенчівателям українських« фейків »про нічні похованнях і переповнених моргах», що «З 14 лікарнею на Петрівці розберемося, звичайно! Адже там ще і морг дуже цікавий: в нього, за наказом МОЗ, звозять померлих від коронавируса. Так що велика розмова ще попереду! Чи почують. І в Москві, зрозуміло. Місцеві, в тому числі, МВС-шні, «кадри» не допоможуть »!

Що ж, подивимося. як місцеві пропагандисти будуть відбілювати Пушилін Денис Володимирович і кого першим кинуть під танк. Не інакше, як Долгошапко? Чекаємо, розбирання передбачаються серйозні.

Все буде Україна