«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Мешканці Криму звинуватили Росію в пограбуванні: "Ми бігли на" референдум ", а тепер 7 років в боротьбі"

Росія відібрала земельні ділянки у жителів села Партеніта на південному березі Криму.  Люди в розпачі.

 Відео про нову проблему кримчан є в Twitter.

Фото ілюстративне.

Image

Майже відразу після анексії росіяни відібрали у жителів Партеніта садові ділянки біля моря, які ті отримали в 2020 році при Україну.  Всі суди Росії кримчани програли і зараз звернулися до ЄСПЛ.

 "Ми йшли в Росію, бігли на" референдум "голосувати. А тепер 7 років я в якійсь незрозумілій боротьбі. Судді, виходячи із залу засідань, потихеньку шепотіли нам у вухо:" Ви нас вибачте, але у нас наказ "",  - розповіла потерпіла кримчанка.

 Росіяни за допомогою силовиків вже розгромили будинки і сади на "віджатих" землях.

 "Подзвонили ввечері, що на моїй ділянці працює техніка. Ламають дерева і будови. Це пограбування фактично! Підійшов до воріт, а тут співробітники поліції з автоматами, в шоломах стоять. Забороняли навіть заходити і забирати майно", - поскаржився кримчанин.

 З ділянок окупанти вивезли все, навіть чорнозем.

 "При Росії у нас забирають землю, за якою ми доглядали, де ми з смітника зробили сад. А тут раптом приїжджають люди з готовими документами і кажуть:" Це моє "", - розповів потерпілий.

 Люди вже не приховують, що шкодують про перехід Криму під контроль Росії.

 "Для чого ми тоді Севастополь вводили до складу РФ? Щоб залишитися без землі? Щоб залишитися взагалі без нічого?"  - запитують кримчани.

За матеріалами dialog.ua

Все буде Україна